2009-02-20

MENUA

LEHENENGO PLATERA

SAGAR ENTSALADA

OSAGAIAK 4 PERTSONARENTZAT

LETXUGA 1
OILASKO PAPAR 1/2
SAGAR 1
PATATA 1
OZPINA
OLIO BIRJINA
GATZA

LETXUGA GARBITUKO DUGU, GERO ENTSALADA ONTZIAN BOTAKO DUGU. BESTE ALDEAN, PATATA ETA PAPAR OILASKO ELKARREKIN EGOSIKO DITUGU.SAGAR ZURITUKO DUGU, BIHOTZA ETA TXURTENA KENDUKO DITUGU, ONDOREN XERRAK EGINGO DITUGU,ORDUAN SAGAR XERRAK ENTSALADA ONTZIAN BOTAKO DITUGU. PATATA ETA PAPAR OILASKO EGOSITA DAUDENEAN, ZATIAK EGIN ETA ENTSALADA ONTZIAN BOTAKO DITUGU. AZKENIK: OLIO BIRJINA, OZPINA ETA GATZAREKIN ENTSALADAK PRESTATUKO DITUGU,ETA PREST DAGO¡¡¡

BIGARREN PLATERA

EPERRAK TIPULAREKIN

OSAGAIAK 4 PERTSONARENTZAT

EPERRAK 4
TIPULAK 3
BARATXURIAK
OZPINA
OLIBA OLIOA
GATZA
STARLUX PASTILLA


LEHENENGO EPERRAK GARBITU ETA BI ZATI EGINGO DITUGU(ALDE BATEAN ANKAK ETA BESTE ALDEAN EPERRA PAPARRAK)
BITARTEAN OLIBA OLIO BARATXURI ETA TIPULAREKIN LAPIKOAN JARRIKO DITUGU( ZATI ONGI TXIKITUTAK)ERDIKO SUA.GORRITUTA DAGOENEAN EPERRAK BOTAKO DITUGU, EPERRAK GORRITUTA DAGOENEAN, OZPINA BOTAKO DUGU(ORAIN SU TXIKIAN) BESTE ALDEAN BASO BAT UR STARLUX PASTILLAREKIN MICROHUIN LABEAN MINUTO BAT SARTUKO DUGU.SALDA HORRETAREKIN LAPIKOAN BOTAKO DUGU,GATZA BOTAKO DUGU ( GUSTORA) ERDI SUA, HAMABOST MINUTO EGOSIKO DUGU.SUA ITZALIKO DUGU ETA AZKENIK, TAPA JARRIKO DUGU.PREST DAGO¡¡¡.

POSTREA

SAGAR BIZKOTXOA

OSAGAIAK
250CC OLIBA OLIO
250CC ESNEA
KILO LAURDEN AZUKREA
375(HIRUREHUN TA HIRUROGEITA HAMABOST)g IRINA
HIRU GASEOSA SOBRE
HIRU ARRAUTZA


AZPILUAN AZUKREA ETA ARRAUTZAK IRABIATUKO DITUGU( OSO ONGI) PISKANA ETA PISKANAKA BESTE OSAGAIAK BOTAKO DITUGU.ONDOREN 3 GASEOSA SOBRE NAHASTUKO DUGU . LABEAKO BANDEJAN JARRIKO DUGU BESTE ALDEAN 3 SAGAR HARTUKO DUGU , BIOTXAKOAK ETA TXURTENAK KENDU ETA ZURITUKO DITUGU, GERO XERRAK EGINGO DITUGU, ONDOREN OREAREN GAINEAN XERRAK ETA AZUKRE ZURIAREKIN PISKA BAT JARRIKO DITUGU, TXORROTADA KOÑAK BOTAKO DUGU ETA BUKATZEKO, LABEAN BERROGEI MINUTU JARRIKO DUGU(EHUN TA LAUROGEI GRADU.) SAGAR BIZKOTZOA ATERA ETA GAINETIK ALBERTZIKO MERMELADA JARRIKO DUGU. PREST DAGO¡¡¡

ON EGIN POLITAK!!!!!

MUXUS!!!!