OSAGAIAK
BUDINA

litro 1 esne
7 arrautza (2 gorringo)
kilo 1 sagar
kilo erdi gurin
150g azukre
karameloa
MARRUBI PUREA
baso 1 esne edo esnegaina
kilo erdi marrubi
200g azukre
EGITEKO MODUA
1. Esnea irakin kanelarekin, bitartean, sagarra zuritu eta gorritu dugu gurinarekin.
2. Moldeari karameloa eman eta ipini sagarrak molde barruan.
3. Irabiatuko ditugu arrautzak eta bi gorringoak.
4. Bota 5 koilarakada azukre
5. Bota esne epela
6. Bota dena molde barruan
7. Sartu labean ordubete 180º maria bainuan.
8. Egin marrubi zatiak.
9. Irabiatu marrubiak, esnegaina/esnea eta azukrea.
10. Zerbitzatu budin xerrak marrubi purearekin.
ON EGIN!